Bezienswaardigheden Belek

Ten eerste heb je natuurlijk de geweldige golfbanen, waarvoor allerlei beroemde mensen van overal ter wereld naar Belek komen. Dit is dus absoluut iets wat je gezien moet hebben als je besluit om een reis te maken naar het prachtige Belek. De golfbanen liggen ongeveer zes kilometer van de stad af.

Er zijn verschillende golfclubs in Belek en daarbij ook weer allemaal andere prijzen. Het is dus ook mogelijk om zelf te golfen op de banen waar allerlei bekende mensen dit ook hebben gedaan. De golfbanen zijn allemaal zeer goed beoordeeld met een gemiddelde van een 8,5. Belek is bekend om de golfbanen en dat weet de hele wereld.

Sporten in Belek

Bezienswaardigheden Als je toch geen grote fan bent van golfen, zijn er nog zat andere sporten die je kunt beoefenen als je de sport niet achter je wilt laten liggen tijdens de reis. Daarbij kun je denken aan bijvoorbeeld paardrijden, parasailing, voetbal, tennis en nog veel meer. Er is dus altijd wel een sport tussen die voor jou geschikt is.

Rijke geschiedenis in Belek


Ook voor de mensen die graag iets terug willen zien van de geschiedenis in Belek is er genoeg te zien. Denk daarbij aan allerlei oude gebouwen en verschillende soorten musea die je kunt bezoeken. De bijzondere torens die je vindt in deze stad zijn al eeuwen oud en wereldberoemd.

Belek heeft veel overblijfselen die samen zullen zorgen voor een mooi geheel. Deze zijn zeker het bekijken waard voor de fans van de geschiedenis in Turkije, maar ook voor mensen die hier misschien wat minder fan van zijn. De oude gebouwen zijn zeer indrukwekkend.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail