Strand Belek

Als je op zoek bent naar de mooiste stranden van Turkije zit je in Belek helemaal goed. In Belek vind je namelijk een van de mooiste stranden van heel Turkije. Het zijn vaak hele lange stranden van zand die niet vergelijkbaar zijn met de drukke stranden van bijvoorbeeld Alanya.

De stranden geven een rustige uitstraling waar je heerlijk zal kunnen relaxen onder de geweldige bomen zoals de eucalyptusbomen die kunnen zorgen voor enige afkoeling met warm weer.

Luxe stranden in Belek

StrandOp de stranden in Belek kun je er altijd voor kiezen om een parasol of ligbed te huren voor een zeer lage prijs. De stranden zijn toegankelijk voor mensen van alle leeftijden, maar voor kinderen moet er goed uitgekeken worden.

Het strand loopt namelijk op sommige plekken nogal stijl af waardoor je al snel te diep in het water van de zee komt. Intussen kun jij genieten van een heerlijke cocktail die je kunt bestellen bij een café aan het strand om vervolgens gebruik te maken van bijvoorbeeld de bekende bananenboot.

Voor de mensen die toch nog iets ruiger willen doen, is er ook een mogelijkheid tot waterskiën of andere leuke watersporten.

Video stranden in Belek

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail